Uw Trouwdag

Elke dag trouwen er in Nederland tientallen mensen. Al deze mensen ervaren dit als een unieke, mooiste dag in hun leven. Voorafgaand aan deze dag wordt veel tijd besteed aan de voorbereidingen. U wilt natuurlijk dat dit een happening wordt die tot in de puntjes is verzorgd. Het vervoer op deze dag maakt een belangrijk deel uit van de sfeer die u wilt uitdragen.

MD’s Driving Service zorgt voor een sfeer op maat. Wij hebben een aantal stijlvolle auto’s in ons assortiment die er zorg voor dragen dat u in een bijzonder prettige ambiance aan uw trouwdag kunt gaan beginnen. U zult het met ons eens zijn dat bij deze stijlvolle vierwielers een representatieve chauffeur niet mag ontbreken. De rode loper wordt uitgelegd, de chauffeur is tevens uw butler als hij u verwelkomt na de huwelijksvoltrekking met champagne, uiteraard zal een boeket op de auto de finishing touch geven. U bepaald zelf de kleur van het boeket.

Zoals u ziet maken wij een belangrijk deel uit van uw trouwdag en als het aan ons mag liggen, zorgen we ervoor dat deze dag voor u onvergetelijk zal zijn.

 

1 year ago
Foto's uit het bericht van MD's Driving Service

Poseren met onze Cadillac en Dodge pickup bij @fctwente !

1 year ago
Foto's uit het bericht van MD's Driving Service

Druk bezig met de binnenzijde van onze Buick.

1 year ago
Foto's uit het bericht van MD's Driving Service

Hoog bezoek in de garage met deze Rolls Royce Silver Shadow. Met plezier werken we aan deze icoon !

1 year ago

Vandaag een mooie rit in Den Ham met de onze Citroën Traction.
Dank jullie wel fam. Nijhoff voor deze leuke ervaring en nogmaals gefeliciteerd !

1 year ago
Foto's uit het bericht van MD's Driving Service

Mooie fotoshoot met enkele modellen 😀 van MD'S Drivingservice voor de Harleydutchies, momenteel de meest populaire Instagram pagina voor Harley liefhebbers !
De shoot werd gehouden bij de ... See more

1 year ago

Het is weer mooi weer dus de auto's kunnen van stal en kunnen gaan doen waar ze goed in zijn: mooie en leuke trouwritten doen !

« 1 of 3 »